Aktualitātes

eholote RAYMARINE Dragonfly

Jaunā ultraskaņas eholote RAYMARINE Dragonfly

Pievienots:

Dragonfly divu kanālu CHIRP sonārs ļauj izpētīt gultni un mērķa zivis tik detalizēti kā vēl nekad! 50 kanālu GPS noteiks jūsu lokāciju līdz maksimālai precizitātei. Navigācijas ierīču grands Raymarine, kas specializējas kuteru, jahtu un kuģu elektronikas ražošanā, beidzot padomājis par vienkāršo makšķernieku un uzražojis pavisam pieejamu ierīci ar absolūti modernākajām īpašībām: DownVision (fotoattēlam līdzīgu) tehnoloģiju un ārkārtīgi precīzu 50 kanālu GPS, un augstas izšķirtspējas ekrēnu. 

Raymarine ir viens no vadošajiem ražotājiem pasaulē, kurš specializējas kuģu, motorjahtu, jahtu un kuteru navigāciju iekārtu izgatavošanā. Kompānijas vēsture saistās ar elektronikas navigāciju ražošanu Anglijas militāro spēku vajadzībām, tāpēc laivu tehnoloģijās tiek izmantoti ļoti augstas kvalitātes materiāli, kā arī militāro projektu zināšanas, kas produktu padara par unikālu.
Tagad ir pienācis tas moments, kad tāda mēroga ražotājs ir padomājis arī par makšķerniekiem un nācis klajā ar vēl neredzētu produktu, kurš noteikti diktēs tālāko attīstību šajā nozarē.